Over Slangen.

Advocaten met hart en ziel

Een advocaat moet aan uw kant staan. Daar betaalt u hem of haar voor. Maar die advocaat mag nooit eenzijdig in zijn of haar oordeel zijn. Een bevredigende oplossing vraagt de bereidheid om een zaak vanuit twee standpunten te bekijken. Want alleen de advocaat die alle argumenten vóór en tegen kent, is in staat om de belangen van een cliënt optimaal te behartigen. Zo werkt Slangen Advocaten.

Gedegen, betrokken, gepassioneerd. Voorop staat altijd een bevredigende oplossing. Een oplossing die recht doet aan uw positie, zonder daarbij andere partijen te willen beschadigen. We dóen in vastgoed, maar we zijn niet van steen.

Ook adviseur

'Showmanship' is niet aan Slangen Advocaten besteed, goed werk leveren wel. Om die reden zult u onze advocaten alleen als het echt nodig is in rechtszalen tegenkomen. Het is een bewijs dat onze aanpak om zaken al eerder op te lossen loont. Overigens: een advocaat is er niet alleen maar om problemen uit de wereld te helpen. We zijn ook, in een veel eerder stadium, adviseur. Eerder met juridisch specialisten om de tafel gaan zitten kan latere geschillen voorkomen!

Laatste nieuws

Meer nieuws
2011 Slangen Advocaten